Het is ook een verhall van reizen en ontmoetingen 

01. WildRoots

Het begon allemaal in Spanje, begin jaren 2000. Destijds verkochten wij (de verlegen persoon die niet bij naam genoemd wil worden, en ik, Juan) sieraden op de zonnige stranden van de Middellandse Zee.

Al snel werd de wens om edelere en meer authentieke sieraden aan te bieden essentieel voor ons. We besloten dan om onze eigen lijn te ontwerpen en ons merk fantasie sieraden te lanceren: Saya. Het succes is er en al 15 jaar ontwikkelen wij met passie aparte sieraden, voor een steeds groeiende vrouwelijke klantenkring.

WildRoots gaat terug naar de roots, naar een ruwe, authentieke en natuurlijke uitstraling.
Juan Bertrand

Discover the concept

02. Armbanden

Discover the concept

02. Armabanden

Discover the concept

02. Armabanden

-- Voor mannen

Maar één vraag komt regelmatig bij ons terug: “en voor mannen?”. Er was een reële vraag.

-- India

Beetje bij beetje ontstond het idee om een ​​assortiment voor mannen aan te bieden. Het was de herinnering uit India van een ontmoeting met een ambachtsman die een kleine leerweverij runde die bepalend werd. Waarom zouden we geen leren armbanden maken?

-- Fait main

We besloten dan naar het Indiase subcontinent te vliegen om onze man op te zoeken. Het contact verliep vanzelf en samen hebben we onze eerste collectie handgemaakte leren armbanden ontwikkeld.

De geboorte van het merk

03. WildRoots was geboren.

We hadden ons idee te pakken. We hadden een manier gevonden om aan de wens van onze klanten te voldoen: de liefde voor echte en natuurlijke objecten, het verlangen om terug te gaan naar de roots van de wereld.

WildRoots was geboren.

Vandaag gaat het avontuur verder met onze gloednieuwe website en het is altijd met passie dat we ons assortiment armbanden zullen blijven ontwikkelen, wat voor ons vooral resoneert als een mooi verhaal.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password